Gıda fiyatlarıyla bizzat kendim ilgileneceğim!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gıda fiyatları konusunda kararlı. Erdoğan, gıda sektöründe yaşanan fahiş fiyat artışlarının önüne mutlaka geçeceklerini açıkladı.

Gıda fiyatlarıyla bizzat kendim ilgileneceğim!

Gıdavitrini - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gıda ve emlaktaki fahiş fiyat artışlarının önüne geçeceklerini açıkladı. Erdoğan, ABD ziyareti öncesinde açıklamalar yaptı. Erdoğan'ın açıklamalarından gıda sektöründe yaşanan aşırı fiyat artışlarıyla ilgili öne çıkanlar şu şekilde:

GIDADA FAHİŞ FİYAT ARTIŞLARINA ÖNLEM
"Ziyaretimizin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. İnşallah Amerika'da özellikle "Daha Adil Bir Dünya Mümkün" eserimizi de Arapça, Türkçe, İngilizce, Fransızca dillerinde hazırladık ve muhataplarına aynı şekilde takdim edeceğiz. 

Bizim işimiz böyle bir adaletsizlik, zulüm varsa bunun sorumlusu olan Bakan arkadaşlarım yakın takibe almak suretiyle bu zulmün önüne geçeceğiz. 

Zincir marketlerdeki fiyat farklılıklarını süratle kaldıracağız. Amerika dönüşü bizzat kendim de ilgilenmek suretiyle işin üzerine gideceğiz" 

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52