Selva’ya İhracat Başarı Ödülü

Selva Gıda kendi sektörünün en başarılı ihracatçılarından biri olarak ödüle layık görüldü.

Selva’ya İhracat Başarı Ödülü
T.C. Ekonomi Bakanlığı himayesinde Orta Anadolu İhracatçı Birlikleri tarafından düzenlenen ödül töreninde Selva Gıda kendi sektörünün en başarılı ihracatçılarından biri olarak ödüle layık görüldü. Ödülü Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş, T.C. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan aldı.

Makarna sektörünün yenilikçi markası ve ülkemizin markalı makarna ihracat şampiyonu Selva Gıda, Orta Anadolu İhracatçılar Birliği’nin Ankara’daki yeni merkez binasında düzenlenen “2011 yılı Başarılı İhracatçılar Ödül Töreni”nde kendi sektöründe en başarılı ihracatçılar arasında yer alarak ödüllendirildi.

T.C. Ekonomi Bakanlığının himayesinde ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin katkılarıyla gerçekleşen programda sektöründe en başarılı ihracatçı firmalar ödüllendirildi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’dan makarna sektörü ihracat başarı ödülünü alan Selva Gıda Genel Müdürü Mehmet Karakuş; Selva’nın 80 ülkeye ihracat yaptığını ve Türkiye’nin markalı makarnada ihracat birincisi olduğunu dile getirdi. İhracatta daha da büyümek istediklerini ve dünyanın en önemli makarna markaları arasına girmeyi planladıklarını söyleyen Mehmet Karakuş, geçen yıl yaptıkları yeni kapasite yatırımlarından aldıkları güçle bu yıl yüzde 30 büyüme hedeflediklerini açıkladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52