Dondurma Günleri'ne hazır mısınız?

Mövenpick Dondurma Günleri, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli sürprizlerle 1 Haziran’da İstanbul’da başlıyor!

Dondurma Günleri'ne hazır mısınız?
İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atarak gerçekleştirdiği Dondurma Günleri ile, birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına çok özel sürprizler hazırlıyor.

İlk kez geçtiğimiz yıl düzenlenen “Mövenpick®Dondurma Günleri”, bu yıl 1-10 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da Bağdat Caddesi, Ulus, Nişantaşı, İstiklal Caddesi, Akmerkez Alışveriş Merkezi, İstinye Park Alışveriş Merkezi, Bebek ve Kuruçeşme gibi seçkin lokasyonlarda gerçekleşecek.

Aşşk Kahve, Cookshop, Hardal, Hayal Kahvesi Caddebostan, İst Cafe, Kırıntı, La Sirene, Big Plate, Mövenpick® Otel, S Café, Zanzibargibi pek çok özel mekan Mövenpick® Dondurma Günleri boyunca, aktiviteye özel olarak hazırladıkları dondurmalı tarif ve menülerini misafirlerine sunuyor olacaklar.

Dondurma Günleri’ne Özel Sürprizler
Özellikle dondurma tutkunlarının yakın takipte olacağı Mövenpick® Dondurma Günleri, etkinliğe katılan seçkin mekanlarda farklı lezzet deneyimleri yaşatacak. Aktivite süresince, belirlenen mekanlarda görev alacak tanıtım elemanları hem ‘’Mood Checker’’ aktivitesini anlatacak hem de tüketicilere eğlenceli oyunlar oynatacak.  Bu uygulamada kendisine bir kart verilen tüketici o andaki ruh haline en yakın ifadeyi seçecek.  Bu ifadeyi kazıdığında, altından çıkacak eşsiz Mövenpick® dondurma veya sorbe ile serinliğin keyfine varacak.

Mövenpick® Dondurma Günleri’nde saha etkinliklerinin yanı sıra, 1-10 Haziran 2012 tarihleri arasında katılımcı noktalarda sipariş edilen her bir dondurma, sorbe topu veya Mövenpick® kupunun ikincisi hediye edilecek.





YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52