Mutfakta 99 yıl devrimi!

Emsan, özel tasarım “Nostalji Tencere Seti” ile mutfaklarda nostalji rüzgarı estiriyor. Tri-Ply teknolojisiyle 99 yıllık garantiyi birleştiren Emsan Nostalji seti, adeta ezberleri bozuyor.

Mutfakta 99 yıl devrimi!

Eşsiz tasarımları kalite ve fonksiyonellikle birleştiren Emsan, “Nostalji Tencere Seti” ile yörenizin yemeklerini mutfağınıza taşıyor. Eski dövme bakır tencerelerin modern havasını üzerinde taşıyan Emsan nostalji tencere setiyle yapılan yemekler, yemeklerinize fırında pişen yemeklerin lezzetini veriyor. Ürünlerinde kaliteyi, işlevselliği ve şıklığı birarada sunan Emsan, 99 yıllık garanti süresiyle de kullanıcısına uzun yıllar sağlıklı kullanım imkanı sunuyor.  

Emsan lezzeti 3’le çarptı
Emsan, Nostalji tencere setinde yepyeni bir özellik de sunuyor. Tri-Ply teknolojisiyle Emsan nostalji tencerelerinin tüm yüzeyleri 3 farklı katmadan oluşuyor. İlk katman paslanmaz çelik dış yüzey, orta katman alüminyum ve en iç yüzey yine paslanmaz çelikten oluşuyor. Bu sayede tencerelerinizin kullanım ömrü uzarken tüm yüzeylere eşit dağılan ısı sayesinde yemekleriniz de çok daha kolay pişiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52