İTO hizmet ücretini kaldırdı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, şirket kuruluşlarında alınan 130 lira hizmet ücretini kaldırdıklarını açıkladı.

İTO hizmet ücretini kaldırdı
İTO Kasım ayı Meclis Toplantısı'nda konuşan Çağlar, İTO gündemi, faaliyetler, yürütülmekte olan projeler ve yeni düzenlemelere ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Şirket kuruluşlarında alınan aidat ücretlerine ilişkin rahatsızlıkları dikkate alarak düzenleme yoluna gittiklerini dile getiren Çağlar, şunları kaydetti:
"Bugün Yönetim Kurulumuzla bir karar aldık; şirket kuruluşlarında alınan hizmet ücretini kaldırıyoruz. Bu işlem için önceden 130 lira alıyorduk artık bunu kaldırıyoruz. Bundan sonra odamıza gelip de şirket kurmak isteyen evraklarını verecek, hiçbir kuruş ödemeden şirketini kuracak. İlk başta buradan başladık. İnşallah bundan sonra hem bütçemize göre hem Odalar Borsalar Birliği Kanunumuza göre hem de diğer odalarımızı da rahatsız etmeyecek şekilde bu tür uygulamalara çalışacağız.
Odaların inisiyatifinde olan bu değişiklikle şirket kuruluşlarını hem kolaylaştırmak hem özendirmek hem de ticaretin önündeki engellerin kaldırılmasında İstanbul Ticaret Odası olarak bir katkımız olsun istedik."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52