Perakendeciye 'verimlilik' eğitimi

Pakmaya'nın market yöneticilerine KARGEM işbirliği ile hazırladığı eğitimlerin ilki Bursa'da gerçekleştirildi.

Perakendeciye 'verimlilik' eğitimi
Gıdavitrini - Pakmaya'nın market yöneticilerine KARGEM işbirliği ile hazırladığı eğitimlerin ilki Bursa'da gerçekleştirildi. 14 Haziran tarihinde Bursa Hilton Otel’de verilen “Perakende İşletmelerde Verimliliği Artıracak Faktörler” başlıklı eğitime 34 market yöneticisi katıldı.
Pakmaya, iş yaptığı market yöneticilerine KARGEM (Kariyer Geliştirme Merkezi) vasıtasıyla eğitim programları hazırladı. Pakmaya ve KARGEM’in içeriğini belirlediği eğitimlerin ilki Bursa'da 14 Haziran'da gerçekleştirildi. “Perakende İşletmelerde Verimliliği Artıracak Faktörler” başlıklı eğitim programına büyük bir ilgi gösterildi. Bursa, Çanakkale ve Balıkesir'den 34 market yöneticisi programa katıldı.
"Perakendecinin Kategori Yönetimi" kitabının yazarı, KARGEM Eğitim Uzmanı Ercüment Tunçalp'ın verdiği eğitimde, çalışanlarda  ticari bilincin geliştirilmesi ve planlı çalışmayla başarılı market yönetimi konularında bilgi verildi.
Eğitim programında yer alan planlama çalışmalarının organizasyonu, satış ve kar programı, istatistiklerden faydalanma, çalışan performansının kontrolü, satış ve kar programının kontrolü, kalite yönetimi, tedarikçi ilişkileri, fire kontrol sistemleri, hırsızlığa karşı önlemler, lojistik-depo-alan yönetimi, fiyatlandırma, insan kaynakları ve raf yönetimi eğitimleri market yöneticilerinin beğenisini topladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52