Perakende Ödülleri sahiplerini buldu

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından düzenlenen ve sadece PERDER üyelerinin katıldığı PEF Ödülleri, düzenlenen Ödül Töreni ile sahiplerini buldu.

Perakende Ödülleri sahiplerini buldu
Türkiye’nin en büyük organize perakende aktörü Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF),“Perakendenin En Başarılı Fikirleri”ni (PEF) altıncı kez ödüllendirdi. 
Sadece PERDER üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilen Perakendenin En Başarılı Fikirleri Yarışması’nın Ödülleri, Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından 16 – 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilen Yerel Zincirler Buluşuyor 2014 Konferansı ve Fuarı’nın son gününde düzenlenen tören ile sahiplerini buldu. 
Yerel zincirler arasındaki en iyi uygulamaları paylaşmayı ve bu tarz uygulamaları teşvik ederek yerel zincirlerin rekabet gücünü artırmayı hedefleyen PEF Ödülleri altı kategoride verildi. En İyi Mağaza Tasarımı Ödülü’nü İstanbul’dan Sarıyer Marketler Zinciri, En İyi Müşteri Hizmetleri, CRM ve Teknoloji Uygulamaları Ödüllerini Erzurum’dan Düzgün Marketler Zinciri, En İyi Promosyon Yönetimi Ödülü’nü İstanbul’dan Hatipoğlu Marketler Zinciri, En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü’nü Bursa’dan Özhan Marketler Zinciri, En İyi Perakende de İnovasyon Uygulaması Ödülü’nü de Ankara’dan Yunus Marketler Zinciri aldı. 


Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 16:01

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52