En iyi ambalaj belli oldu

Anadolu Cam tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Cam Ambalaj Sağlıklı Ambalaj’ konulu afiş tasarım yarışmasının sonuçları açıklandı.

En iyi ambalaj belli oldu
Şişecam Topluluğu şirketlerinden Anadolu Cam tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Cam Ambalaj Sağlıklı Ambalaj’ konulu afiş tasarım yarışmasının sonuçları açıklandı. Türkiye genelinde 29 üniversitenin Güzel Sanatlar Fakülteleri ile Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Bölümü öğrencilerinin başvuruda bulunduğu yarışmada, dereceye girenlerin ödülleri, 18 Nisan’da Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 
Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarının da yer aldığı jürinin değerlendirmesi sonucunda, birinciye 7.500 TL, ikinciye 5.000 TL, üçüncüye 2.500 TL para ödülü verilirken, mansiyon alanlar ise 1.500 TL’lik ödül kazandı. Ödüllü afiş tasarımlarının yanı sıra sergilenmeye değer bulunan toplam 30 eser 18 Nisan-11 Mayıs 2014 tarihleri arasında Rahmi M. Koç Müzesi’nde sergilenecek.
18.04.2014 – Cam ambalajın gerçek bir doğa dostu olduğu konusunda farkındalığın artırılması ve camın en sağlıklı ambalaj olduğuna dikkat çekmek amacıyla Anadolu Cam Sanayii A.Ş. tarafından düzenlenen ‘Cam Ambalaj Sağlıklı Ambalaj’ konulu afiş tasarım yarışması sonuçlandı. 
Dünyanın önde gelen cam ambalaj üreticilerinden biri olan Anadolu Cam’ın genç tasarımcıları desteklemeyi amaçlayan ve bu yıl ikincisini düzenlediği afiş tasarım yarışmasının sonuçları 18 Nisan Cuma günü Rahmi M. Koç Müzesi’nde düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Törene Şişecam Cam Ambalaj Grubu Başkanı Abdullah Kılınç, Anadolu Cam Pazarlama ve Satış Başkan Yardımcısı Serdar Özer, öğrenciler, jüri üyeleri ve öğretim üyeleri katıldı. 

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2014, 16:06

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52