Nasreddin Hoca bu sefer ayran dağıttı

Akşehir Gölü'ne maya çalmasıyla bildiğimiz Nasreddin Hoca bu defa ayran dağıttı. Dağıtılan ayran vatandaşların ilgisi sayesinde kısa sürede tükendi.

Nasreddin Hoca bu sefer ayran dağıttı

Konya'nın Akşehir ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından temsili Nasreddin Hoca ile birlikte halka ayran dağıtıldı.

AK Parti İlçe Teşkilatı önünde yapılan etkinliğe Akşehir Belediye Başkanı Abdülkadir Oğul, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs, Akşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Çiftçi, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan etkinlikte temsili Nasreddin Hoca tarafından dağıtılan ayranlara vatandaşlar büyük ilgi gösterirken AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdullah Bahadır Örs yaptığı açıklamada, "Başbakanımız yaklaşık 1,5 ay önce Haliç Kongre Merkezi'nde Yeşilay'ın düzenlediği sempozyumda yaptığı açıklamada, ayranın milli içeceğimiz olduğunu vurgulamıştır. Bu doğrultuda sayın Başbakanımıza destek olma mahiyetinde, Akşehir AK Parti ilçe teşkilatı olarak böyle bir organizasyon düzenledik. Ülkemizde alkolün ve uyuşturucuların sebebiyet verdiği zararlı etkiler ve sıkıntılar nedeniyle Başbakanımızın böyle bir açıklaması olmuştur. Bugün ülkemizdeki ölüm sebepleri arasında alkol 3. sırada yer almakta ve bu çok ciddi bir önem arz etmektedir. Bu bağlamda da Başbakanımızın bu açıklamasını çok önemsiyoruz. Biz de böyle bir organizasyon düzenledik. Teşkilat olarak bu tür organizasyonlarımıza belediyemizle, Kızılay'ımızla, Yeşilay'ımızla, gençlik ve kadın Kollarımızla inşallah devam edeceğiz" dedi.
haberler.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52