Gıda Konferansı 22 Nisan'da başlıyor

Bu yıl 2.si düzenlenecek olan Gıda 2014 Konferansı, alanında uzman konuşmacılarla 22 Nisan'da sektörün liderlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Gıda Konferansı 22 Nisan'da başlıyor
GIDAVİTRİNİ - Eventuum Organizasyon tarafından, Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan Gıda 2014 Konferansı, sektördeki son gelişmeleri, iddialı ve inovatif fikirleri katılımcılarıyla paylaşma şansı veriyor.

Her gün artan ve değişen rekabet dünyasında, riskleri minimuma indirerek pazar değerini arttırmak günümüz koşullarında en avantajlı yöntem görünüyor. Avantajlar ise glocal (global & local) pozisyonlara göre değişkenlik gösteriyor. Tüm zamanların en avantajlı yatırımları için sektörün liderleri bu konferansta "think-tank" yapacak.

PROFESYONELLERİN BULUŞMA NOKTASI
Gıda sektöründe faaliyet gösteren firmalar, “Gıda 2014 Konferansı” ile ticari faaliyetlerine vizyon katacakları noktaları sektörün uzmanlarından öğrenebilecekler; tarafsız bilgilendirme ve networking imkânı yakalayabilecekler. “Gıda 2014 Konferansı” profesyoneller için B2B fırsatı yaratacak olup, katılımcılarını nitelikli hedef kitlesi ile bir araya getirecek.

FİKİR LİDERİ KONUŞMACILAR SEKTÖRE YOL HARİTALARI ÇİZECEK
Gıda sektöründeki mevcut durum ve beklentilerin, konunun uzmanları tarafından değerlendirildiği, geleceğe yol haritaları çizecek konferansta “Gıda Sektörüne Genel Bakış,  İnovasyon,  Ar-Ge ve Katma Değer Yaratma Gerekliliği”, “İklim Değişiklikleri, Tarım-Hayvancılık ve Deniz Ürünleri Üzerindeki Gelecekteki Tehditler, Öngörüler”, “Ekonomik Konjonktür ve Gıda Fiyatlamasına Öneriler”, “Gıda Sektöründe Rekabet Stratejileri ve Etik Yaklaşımlar”, “Yenilikçi, Güvenli ve Katmadeğerli Gıda Üretimi ve Pazarlama Stratejileri”, “Gıda Reklamları ve Sağlık Beyanları, Mevzuat Yaklaşımı, İhtiyaç Duyulan Kanunlar”, “Gıda Sanayisinin Bugünü ve Yarını”, “Gıda Perakendeciliği Gelişimi, Yeni Trendler, Glocal Avantajlar (global&local)”, “Sürdürülebilir Güven Sağlayan Geleneksel Ürünlerin Markalaşması” ve “Özel Markalı Ürünler (Private Label) ve Strateji ve Yönetimi” konulu oturumlar yer alacak.

Geçen yıl ilk defa düzenlenen ve ciddi bir başarı elde edilen Gıda Konferansı’nın, bu sene %50 oranında büyüme ile gerçekleşmesi bekleniyor. Konferans hakkında daha kapsamlı bilgi ve kayıt için www.gidakonferansi.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 17:13

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52