Gıda mühendisleri Bolu'da buluşacak

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenecek Gıda Mühendisliği Kongresi’nin 5.’si 24 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Gıda mühendisleri Bolu'da buluşacak
Abant İzzet Baysal Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından ilk olarak 2010 yılında düzenlenmeye başlanan Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi’nin 5.’si, 24-25 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, üniversitelerin gıda mühendisliği bölümlerinden lisans ve lisansüstü öğrencilerinin, akademisyenlerin, uzmanların ve gıda sektörü temsilcilerinin katılımıyla yapılacak. 

Kongrenin ilk günündeki Bilimsel Program’da özellikle sektördeki Ar-Ge çalışmaları, yeni teknolojiler, güvenli gıda ve bilinç kazandırma konuları üzerinde yoğunlaşarak, öğrencilerin farkındalık kazanmasında yardımcı olmak amaçlanıyor. Kongrenin ikinci gün sosyal programı ise bir kişisel gelişim semineri ve ardından düzenlenecek piknik ile sona erecek. 

Katılımın ücretsiz olduğu kongre katılımcılarından bildiri özeti ve poster kabul edilecek. Ayrıca slogan yarışması ile gıda mühendisliğinin tanımını en güzel şekilde yapan 3 kişiye ödül verilecek. Her oturum sonunda da katılımcılara gıda mühendisliği ve oturum konularıyla ilgili sorular yöneltilerek, öğrencilerin ilgisi arttırılacak ve sürpriz hediyelerle ödüllendirilecekler. 

Kongreye ilişkin ayrıntılı bilgilere www.aibugida2014.ibu.edu.tr sitesinden ulaşılabiliyor. 

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2014, 10:28

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52