EXPO 2016'nın teması çiçek ve çocuk

EXPO 2016 Antalya'nın 15'inci yönetim kurulu toplantısı Gıda Bakanı Mehdi Eker'in başkanlığında gerçekleştirildi.

EXPO 2016'nın teması çiçek ve çocuk
GIDAVİTRİNİ EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker başkanlığında toplandı. Toplantıda EXPO 2016 Antalya faaliyetleri değerlendirildi.

EXPO 2016 Antalya Ajansı'nda basına kapalı olarak yapılan toplantı öncesinde açıklama yapan Bakan Eker, EXPO 2016 Antalya'nın 15'inci yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirmek üzere Antalya'da bulunduklarını söyledi. 

23 Nisan 2016'da açılması planlanan çocuk ve çiçek temalı botanik EXPO çalışmalarını değerlendirmek üzere ayda en az bir defa düzenli olarak toplandıklarını ve aylık gelişmeleri izlediklerini kaydeden Bakan Eker, "Bugün de gündemimizdeki maddeleri göreceğiz. Ajansın mali durumu ve faaliyetleri hakkında bilgi alacağız" dedi. 

Aksu'da bulunan EXPO alanında bir yandan altyapı çalışmalarının sürdüğünü, bir yandan da bitkilendirme, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmaları yapıldığını anlatan Bakan Eker, "Bunun dışında tanıtım faaliyetleri ve ülkelerin davet edilmesiyle ilgili işlemlerimiz sürüyor" diye konuştu.​

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 15:08

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52