Beylik Pazarı'nda sağlık var

Beylikdüzü'nde, Beylik Pazarı alanında kurulan “%100 Ekolojik Pazar” ile tüketiciler, katkısız, doğal ve organik ürünlere ulaşabiliyor.

Beylik Pazarı'nda sağlık var
GIDAVİTRİNİ - Beylikdüzü Belediyesi, kaliteli bir yaşam standardı oluşturmak adına spora yaptığı yatırım kadar, sağlıklı beslenme ve doğru gıdaya ulaşım için de imkan oluşturuyor. Her Cumartesi Beylik Pazarı alanında kurulan “%100 Ekolojik Pazar” ile vatandaşlar, katkısız, doğal ve organik ürünlere ulaşabiliyor.

Son dönemlerde ekolojik beslenmeye olan ilgi ve farkındalığın artması ile birlikte, bu alandaki girişimler hızla çoğalıyor. Her daim halkının memnuniyetini ön plana alan Beylikdüzü Belediyesi, bu ihtiyacı karşılamak için gereken desteği veriyor. Belediye, organik tarım ürünlerinin satışının yapıldığı, %100 Ekolojik Pazar’a Beylik Pazarı’nda yer imkanı vererek, sağlıklı sebze ve meyvelerin, süt ve et ürünlerinin, kozmetik ve kişisel hijyen araçlarının meraklılarına ulaşmasına olanak tanıyor. 
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Beylikdüzümüz her türlü ihtiyacı karşılayabilecek derecede geniş alternatifler sunan bir ilçe. Bizler, vatandaşlarımızın isteklerine önem veriyoruz. Ekolojik Pazar hakikaten de her aşamasının denetlendiği, güvenilir ürünlerin yer aldığı bir pazar, dileyen herkes gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilir” dedi.

Pazar Kültürü Var
Beylikdüzü ilçesi, ekolojik pazarı haricinde geniş bir Pazar kültürüne de sahip. Her Pazar günü kurulan Beylik Pazarı, geniş alanı ve ürün seçenekleri ile vatandaşlara hizmet veriyor. 
İlçede ayrıca her Çarşamba Adnan Kahveci Mahallesi’nde kurulan 43 bin 600 m2 alana sahip kapalı modern pazarda tam bin 877 satış tahtası bulunuyor. Çarşamba pazarı 300 araçlık otopark olanağı da sunuyor. 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 17:26

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52