Anneye 'engelsiz pasta' jesti

Puratos’un, geleneksel “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliğinin bu yıl üçüncüsü Ankara’da engelli çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek.

Anneye 'engelsiz pasta' jesti
GIDAVİTRİNİ - Belçikalı ekmek, pasta ve çikolata hammadde üreticisi Puratos’un, Anneler Günü’ne özel olarak düzenlediği geleneksel “Anne Sana Pasta Yaptım” etkinliğinin bu yıl üçüncüsü 11 Mayıs’ta Ankara’da engelli çocukların katılımıyla gerçekleştirilecek

Türkiye’de 27 yıldır ekmek, pasta ve çikolata üreticilerine hammaddeler sunan Puratos’un Anneler Günü’ne özel olarak organize ettiği geleneksel ‘Anne Sana Pasta Yaptım’ etkinliği, bu yıl 11 Mayıs Pazar Günü Ankara Keçiören’de Estergon Kalesi’nde gerçekleşecek. Puratos’un pasta ustaları eşliğinde mutfağa girecek engelli çocuklar, sevgilerini de kattıkları pastalar yaparak annelerine hediye etme fırsatı yakalayacak.

3 bin pastane ile 5 binden fazla fırına hammadde tedariki sağlayan Puratos, Türkiye’nin birçok bölgesinde faaliyet gösteriyor. Vizyonunda benimsediği gibi ürünlerinde sağlığı ve tüketicilerin tat tercihlerini ön planda tutan Puratos, pazarda yenilikçi ürünleriyle dikkat çekiyor. AR-GE’ye büyük önem veren Puratos, dünya üzerinde 40 inovasyon merkezi, 300 AR-GE çalışanı, 500’ün üzerinde araştırmacı ve gıda danışmanıyla hizmet veriyor. 

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2014, 13:33

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52