‘Eğitim 1 Projesi’ devam ediyor

Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından perakendenin gelişimine katkı sağlamak amacıyla tasarlanan ‘Eğitim 1 Projesi’, eğitimlerine Türkiye genelinde devam ediyor.

‘Eğitim 1 Projesi’ devam ediyor
‘Alan ve Raf Yönetimi’nden ‘Etkin Mağaza ve İnsan Yönetimi’ne, ‘Liderlik’ten ‘İş Yerinde Problem Çözme’ye kadar katılımcılar perakendenin incelikleri hakkında bilgi edinme fırsatına sahip oluyor. Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından; federasyon üyelerinin ihtiyaç duydukları eğitimleri alarak gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla geliştirilen ‘Eğitim 1 Projesi’ Türkiye’nin farklı şehirlerinde uygulanmaya devam ediyor. Üçge, Lila Kağıt, Kahkecizade, Öziçler ve Somçelik sponsorluğunda düzenlenen eğitimler; Tahsin Pamir, Ercüment Tunçalp, Yılmaz Pekmezcan, Yasemin Sungur, H.Ümit Uysal, Sevda Güner, Mehmet Uçar ve Salih Keskin tarafından veriliyor.

Bugüne kadar Bursa PERDER’de Liderlik, Karadeniz, İstanbul ve Gaziantep PERDER’de Etkin Mağaza ve insan Yönetimi, Akdeniz Konya ve Ege PERDER’de Alan ve Raf Yönetimi, Kayseri PERDER’de Satın Alma eğitimleri düzenlendi. Gerek şirket sahiplerinin, gerekse çalışanlarının eğitimlerde; katılımcılar perakende sektöründeki gelişmeleri de dinleme fırsatı yakaladılar.

‘Eğitim 1 Projesi’ gelişerek devam edecek

Eğitim programı ile ilgili açıklamalarda bulunan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Koordinatörü Gurbet Altay; “Liderlik, etkin mağaza ve insan yönetimi, alan ve raf yönetimi, satın alma, insan kaynakları yönetimi, perakende de inovasyon, iş yerinde problem çözme ve stres ile müşteri karşılama ve uğurlama başlıkları altında çok yönlü tasarlanan eğitim programı Türkiye’de 13 bölgede akademisyenler ile sektör uzmanları tarafından veriliyor. Eğitimler; katılımcılara, geleceğe daha güvenle bakmalarını sağlayacak. Şubat ayında başlayan Eğitim 1 Projesi, haziran ayından itibaren Eğitim 2 Projesi olarak devam edecek” dedi.

Eğitim Programı:

Bursa PERDER:

1. Mart Etkin Mağaza ve insan Yönetimi

2. Mart Alan ve Raf Yönetimi

D.Anadolu PERDER:

Nisan Alan ve Raf Yönetimi

Karadeniz PERDER:

1. Mart Perakende de İnovasyon

2. Nisan İnsan Kaynakları Yönetimi

Çukurova PERDER:

Mart Alan ve Raf Yönetimi

İstanbul PERDER:

1. Mart İş Yerinde Problem Çözme

2. Nisan Liderlik

3. Mayıs İnsan Kaynakları Yönetimi

Ankara PERDER:

1. Mart Etkin Mağaza ve insan Yönetimi

2. Nisan Perakende de İnovasyon

B.Karadeniz PERDER:

1. Mart Etkin Mağaza ve insan Yönetimi

2. Mayıs Liderlik

Konya PERDER:

Mart Etkin Mağaza ve insan Yönetimi

Ege PERDER:

1. Mart Perakende de İnovasyon

2. Haziran Müşteri Karşılama ve Uğurlama

G.Doğu PERDER:

1. Nisan Alan ve Raf Yönetimi

2. Mayıs Liderlik

Kayseri PERDER:

Mart Müşteri Karşılama ve Uğurlama

G.Antep PERDER:

Mayıs Liderlik

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, TPF, Perder, Eğitim, Ercüment Tunçalp, Gurbet Altay, Perakende, Hipermarket

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52