Filiz’den Mor Çatı’ya destek

Türkiye’nin lider makarna markası Filiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Migros mağazalarından satın alınan tüm Filiz makarnaların gelirini Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlıyor.

Filiz’den Mor Çatı’ya destek
38 yıldır sofraların geleneği, Türkiye’nin vazgeçilmez lezzeti Filiz makarna, kadına yönelik aile içi ve dışı şiddetle mücadele eden en önemli sivil toplum örgütlerden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na destek oluyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Migros mağazalarından satın alınan Filiz makarna paketlerinden elde edilen gelirin tamamını Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na aktarıyor. 1990 yılında şiddetle yüz yüze olan kadınlarla dayanışmayı sürdürmek, aile içindeki şiddete karşı mücadeleyi yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Mor Çatı Kadın Sığınma Vakfı, bugüne dek yaptığı etkin çalışmalarla kadına şiddete karşı çok önemli adımlar attı. Filiz; kadına şiddetin var olmadığı, aydınlık bir gelecek için tüm makarna severleri 8 Mart’ta Migros mağazalarına bekliyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Migros mağazalarından Filiz makarna alan herkes, aile içinde ve dışında şiddet gören kadınlarımıza destek olabilecek.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Filiz Makarna, Migros, Mor Çatı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52