Porselende 2012 trendi: Kombine Takımlar

Zarif ürünleriyle moda yaratan NG Grubu’na bağlı Kütahya Porselen, 2012 porselen tercihlerini sıraladı.

Porselende 2012 trendi: Kombine Takımlar
Gıdavitrini - Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, bu sene taleplerin porselen ve naturaceram ile cam, porselen ve naturaceram birleşimi takımlardan oluşacağını belirterek bu şekildeki günlük takımların ön planda olacağını söyledi. 2012 yılında sofralarda hangi trendlerin öne çıkacağını modern çizgileriyle şıklığın adresi olan NG Grubu’na bağlı Kütahya Porselen sıraladı. Kütahya Seramik Porselen Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Sema Güral Sürmeli, senenin modası olacak ürünlerle ilgili şu bilgileri verdi: “Önümüzdeki sene boyunca masalarda porselen ve naturaceram birleşimi takımlar popüler olacak. Ayrıca cam, naturaceram ve porselen üçlüsünden oluşan günlük setler de sıklıkla kullanılacak.” Sema Güral Sürmeli, otel kategorisindeki ürünlerin ise mekanların konsepti ve mutfağına göre farklılık gösterdiğini, trendlerin de bu doğrultuda şekillendiğini söyledi.

Kütahya Porselen’de yıl boyu yenilikçi modeller

Sema Güral Sürmeli, Kütahya Porselen’de 2011 yılının en çok talep gören ev serilerinin Açelya, Kare Bone, Yuvarlak Bone, İris ve Medusa yemek takımları yanı sıra günlük kullanıma yönelik Çisil çay ve kahve takımları olduğunu belirtti.

Sema Güral Sürmeli ayrıca, NG Grubu’na bağlı Kütahya Porselen müşterilerinin özellikle Kare Bone takımlara yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. İhracat yaptıkları Avrupa Birliği ülkeleri, ABD, Kanada ve Japonya gibi yerlerde de bu tür modellerin yoğun talep gördüğü bilgisini veren Sema Güral Sürmeli, her sene yaptıkları NG Grubuna bağlı porselen üretiminin %60’ının bu ülkeler için olduğunu da sözlerine ekledi.

Sema Güral Sürmeli, Kütahya Porselen’in de katıldığı ve Almanya’da düzenlenen dünyaca ünlü Ambiente Fuarı’nda yılın trendlerinin şekillendiğini belirterek, kendilerinin de bir yıllık titiz bir çalışma sonucunda ortaya çıkardığı tasarımları bu fuar aracılığıyla müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade etti.

 

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker, Porselen, Sema Güral Sürmeli, Kütahya Porselen

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52