İnovatif süt ödülüne başvurular başladı

Uluslararası Süt Federasyonu (IDF) ve Dairy Today dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın İnovatif Süt Üreticisi ödülü için başvurular başladı.

İnovatif süt ödülüne başvurular başladı

Uluslararası Süt Federasyonu (IDF) ve Dairy Today dergisi tarafından her yıl düzenlenen Yılın İnovatif Süt Üreticisi ödülü için başvurular başladı. Son başvuru tarihi 27 Eylül 2012 olarak belirlenen yarışmanın kazananı, 27-30 Ocak 2013 tarihlerinde ABD’nin Orlando kentinde düzenlenecek Süt Forumu’nda açıklanacak.

ABD’li süt üreticileri, verimliliği arttıran yönetim uygulamaları, üretim teknolojileri ve/veya pazarlama yaklaşımlarıyla aday olabilecekler. Adaylar, mevcut yöntemlerin yanı sıra gelecekteki ekonomi ve iş zorluklarına karşı duruşları bakımından da değerlendirilecek.

2013 Süt Forumu’na özel davetli olarak katılacak olan kazanan yarışmacının uygulaması,  Dairy Today dergisinin Ocak 2013 sayısında yayınlanacak.

2012’de 900’den fazla kişinin katılımıyla gerçekleşen Süt Forumu, ABD süt endüstrisi için en önemli işleyici ve üretici konferansı olarak kabul ediliyor. Bu yıl 15.’si düzenlenen yarışmanın 2012 yılında kazananı Philedelfia Sweetwater Valley çiftliği olmuştu.
Süthattı

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52