Peynir özellikle kahvaltıların vazgeçilmez malzemelerinden birisi. Çalışan insanların çoğu gibi siz de peynir alıp tüketemeden küfle karşılaşıyorsanız yalnız değilsiniz.
Peynir, içindeki bakteriler nedeni ile en hızlı küflenen yiyeceklerden birisidir. Küflenmeyi önlemek ve peynirin ömrünü uzatmak için uygulayabileceğiniz bir tarif var.
Peynirin kenarlarına tereyağı sürüp bu şekilde muhafaza ederseniz peyniriniz hem küflenmeyecek hem de kurumayacaktır.
Peynir küfü nasıl önlenir?
Peynir, içindeki bakteriler nedeni ile en hızlı küflenen yiyeceklerden birisidir. Küflenmeyi önlemek için bunu uygulamalısınız...
YORUM EKLE
1
Kıtlık gıda savaşlarını tetikleyebilir
2
Kalp dostu gıdalarla beslenin
3
Chobani'nin 'formülü' çalıntı mı?
4
Arı ölümlerinde kimyasal iddiası
5
Propolis hücreleri yeniliyor
6
Van kahvaltısı Guinness'e aday
7
Hem lezzet hem servet fışkırıyor
8
Askıda ekmek projesine devam
9
Adese çalışanları hijyen eğitimi aldı
10
Vişne suyu ile kendinizi dinlendirin
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ
İMSAK
05:39
GÜNEŞ
07:03
ÖĞLE
12:56
İKİNDİ
16:05
AKŞAM
18:39
YATSI
19:58