Şimdi de Cafe&Restoran zinciri oluyor

Faruk Güllüoğlu, geleneksel Türk tatlıları ve dünya mutfağından seçme yemekleri bir araya getiren cafe&restoran konseptine franchise veriyor.

Şimdi de Cafe&Restoran zinciri oluyor
Ünlü baklavacı Faruk Güllüoğlu, geleneksel Türk tatlıları ve dünya mutfağından seçme yemekleri bir araya getiren cafe&restoran konseptine franchise veriyor. Firma, çağın gereksinimleri ve müşteri beklentileri doğrultusunda böyle bir karar aldı. Franchise almak isteyenler asırlık gücün yeni konseptine büyük ilgi gösteriyor.

Baklava konusunda 141 yıllık bilgi ve deneyimle yola çıkan Faruk Güllüoğlu, kalitesine güvenerek yarattığı cafe&restoran konseptindeki başarısının ardından  şimdi de franchise veriyor. Faruk Güllüoğlu İstanbul cafe&restoran konsepti ile ilk franchise mağazası Esenyurt’ta açıldı. Açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve belediye meclis üyeleri ile Faruk Güllüoğlu Yönetim kurulu Başkanı Faruk Güllü katıldı. Mağazanın açılış kurdelesini Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile Faruk Güllü birlikte kesti. Açılışta bir konuşma yapan Faruk Güllü, “Bundan sonra açılacak olan ve halen inşaatı devam eden 3 mağaza da yine cafe&restoran konseptinde olacak. Açılacak olan mağazalarımız cafe&restoran markamız Frauk Güllüoğlu İstanbul ile  yollarına devam edecek ancak buralarda da baklava tabi ana ürünümüz olarak satılacak. Geleneksel baklavacı markamızla çıktık yola  bunun yanına cafe&restoran konseptimizi de aldık ve bu konseptimiz ilk meyvesini de Esenyurt’ta aldık ve bunu devam ettireceğiz.” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52