Poratos lezzeti Diyarbakır’da görücüye çıktı

Belçikalı ekmek, pasta ve çikolata markası Puratos, Diyarbakır TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ortadoğu Gıda Fuarı’nda birbirinden lezzetli pasta ve ekmekleri vitrine çıkardı.

Poratos lezzeti Diyarbakır’da görücüye çıktı
Ekmek, pasta ve çikolatada küresel oyunculardan olan Belçikalı Puratos, Diyarbakır’da düzenlenen Ortadoğu Gıda ve Gıda Tek Fuarı’na katılan Bölge Baş Bayii Maldi Gıda’nın standında hazırladığı pasta ve ekmekleri Diyarbakırlıların beğenisine sundu. 2000 yılından bu yana Puratos Diyarbakır Bölge Baş Bayiliğini sürdüren Maldi Gıda’yı fuarda yalnız bırakmayan Puratos, fuar açılış töreni için özel bir pasta hazırladı. Puratos Demo Şefi Ramazan Karakabak tarafından hazırlanan pastayı Diyarbakır Vali Muavini Ahmet Dalkıran ve Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş Genel Müdür Yardımcısı İlhan Ersözlü kesti.

Fuar açılış törenine katılan Puratos Genel Müdürü Başar Kılıç, uzun yıllardır Puratos Bölge Baş Bayii olan Maldi Gıda Genel Müdürü Mehmet Erenkara’ya bölgede pastacılığın gelişmesi için yaptıkları çalışmalarda kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ortadoğu Gıda ve Gıda Tek Fuarı boyunca Puratos ustaları tarafından hazırlanan ekmek ve pastalar fuar katılımcı ve ziyaretçilerine ikram edilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52