Doğuş Çay’dan tasarruf hamlesi

Vodafone İş Ortağım, Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması aracılığıyla çay nakliyatı sürecinde meydana gelebilecek aksaklıklar ve gecikmelerden doğan zararı minimuma indirmeyi amaçlıyor.

Doğuş Çay’dan tasarruf hamlesi
Vodafone, Vodafone İş Ortağım kapsamında, Doğuş Çay işbirliğinde geliştirdiği "Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması" ile çay üreticilerine daha pratik, daha kolay bir iş yapma deneyimi vaat ediyor.

Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması, Vodafone Kurumsal Satış Bölüm Başkanı İnanç Erol ve Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan'ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda tanıtıldı.

Kurumsal müşterilerinin ihtiyaçlarını analiz eden ve onlara uygun çözümleri tek elden sunmayı hedefleyen Vodafone İş Ortağım'ın, Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması aracılığıyla sunduğu çay nakliyatında uzaktan ölçümleme avantajı ile çay üreticilerine daha pratik, daha kolay bir iş yapma deneyimi vaat ettiği belirtildi.

Çay nakliyatı sürecinde meydana gelebilecek aksaklıklar ve gecikmelerden doğan zararı minimuma indirmeyi amaçlayan Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması, çay üreticilerine zamandan tasarruf, kaliteli ürün, düşük maliyet ve hız gibi avantajlar sağlıyor.

Vodafone Kurumsal Satış Bölüm Başkanı İnanç Erol, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Vodafone İş Ortağım ile her ölçekteki kurumun iş sürecini kolaylaştırmayı ve iletişim maliyetlerini kontrol altında tutmayı hedeflediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Vodafone, tüm dünyada 15 milyonun üzerinde kurumsal müşteriye hizmet veriyor. Biz de Vodafone Türkiye olarak globalden edindiğimiz deneyim ve birikimi Türk şirketlerinin hizmetine sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu anlayış paralelinde, telekomünikasyon sektörünü ve Türkiye'yi pek çok ilk ile buluştururken, aynı zamanda alanında lider şirketlerle işbirliği yaparak, mobil iletişim alanındaki birikimimizi farklı sektörlerin deneyimi ile zenginleştiriyor, böylece kurumlarımızın hayatını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Doğuş Çay işbirliği ile geliştirdiğimiz Telemetri Sistemi ile Çay Ölçümü Uygulaması sayesinde çay üreticilerinin ve çiftçilerin iş yapma süreçlerini daha pratik, daha verimli hale getirmekten büyük mutluluk duyuyoruz."

"Şimdiden 1 milyon lira tasarruf ettik"

Doğuş Çay Genel Müdürü Alpaslan Karakan ise sistemin henüz yüzde 35'inin devreye girmesine karşın, şimdiden 1 milyon lira tasarruf sağladıklarını bildirdi.

Karakan, 750 bin dolarlık toplam yatırım sonucunda, sistemin tamamının devreye girmesi ile 3 yıl içinde tasarruf tutarının 7-8 milyon liraya ulaşacağını öngördüklerini ifade ederek, "Sistemin bize en büyük getirisi kalite, hızlı bilgi paylaşımı, müstahsil ile güvenli ve şeffaf bir ilişki ve verimlilik artışı. Proje tamamlandığında, Vodafone'un yüksek çekim gücü sayesinde bu hizmeti 500 çay alım merkezimize taşımış olacağız" diye konuştu.

Doğuş Çay telemetri sistemi

Verilen bilgiye göre, çay alımlarında daha önce manuel olarak tutulan alım/satım kayıtlarının, bu sistem kapsamında her bir müstahsilin elektronik kartlarına işlenmesi sağlandı.

Sistem, hata ihmalini ortadan kaldırarak, üretici ile kurulan şeffaf ticari ilişkinin güven zemininde ilerlemesine imkan verirken, tüm çay alım merkezlerinin bilgileri tek bir merkezden gerçek zamanlı olarak izlenebiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52