Dr. Oetker’den Pelte!

Unutulmaya yüz tutmuş keyifli lezzetleri modernleştirip tüketicilerin beğenisine sunan Dr. Oetker, bu misyonuna geliştirdiği iki çeşit Pelte ürünü ile devam ediyor.

Dr. Oetker’den Pelte!
Yüz yıllardır bilinen pelte tatlısı, Anadolu’da ve saray mutfağında başta ballısı olmak üzere tercihlere bağlı olarak farklı çeşitlerde hazırlanırdı ve çok sevilerek tüketilirdi. Dr. Oetker, bu çok sevilen, saray sofralarında eksik edilmeyen, Anadolu’da mevsim meyvelerine göre hazırlanıp özel günlerde misafirlere sunulan veya konu komşuya kendine özgü özel sahanları içerisinde dağıtılan bu hafif ve lezzeli tatlıyı geliştirdi, modernleştirdi ve tüketicilerinin beğenisine sundu.

Dr. Oetker Pelteler, çilek parçaları içeren Dağ Çileği Tadında Pelte ve naranciye parçaları içeren Mandalina Tadındaki Pelte olmak üzere iki çeşittir. Bir paket pelte, sadece 400 ml (2 su bardağı) su ile pişirilerek kolayca hazırlanabiliyor. Ayrıca ürün paketlerinin arka yüzünde yer alan, birbirinden lezzetli, pratik ve güzel sunumlara hizmet edebilecek özel tarifler bulmak da mümkün.

Damaklarda iz bırakacak aromaları, doğallıkları, verdikleri ferahlık hissi, içerdiği meyve parçaları ile Dr. Oetker Pelteler, sadece yetişkinlerin değil yeni nesillerin de aradığı bir lezzet olmaya çoktan aday.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Nurten öztürk
Nurten öztürk - 7 yıl Önce

Niçin marketlerde bulamıyorum pelteyi... Üretimden mi kalktı acaba

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52