En tatlı sürprizler Özsüt’ten

Özsüt’ün Sevgililer Günü için hazırladığı leziz pastası “Balım” ve “Cake Pops”, Sevgililer Günü’nün tadını yerine getiriyor.

En tatlı sürprizler Özsüt’ten
Lezzet mirasını 75 yıldır devam ettiren Özsüt bu sene de 14 Şubat’ı adına yakışır şekilde kutluyor. Farklı lezzetli pastayla Sevgililer Günü’ne “merhaba” diyen Özsüt, hem göze hem damağa hitap ediyor.

Özsüt’ün bu romantik gün için hazırladığı pastası “Balım”, sevgilinize ya da eşinize tatlı bir sürpriz yapmanızı sağlıyor. İki kişilik olarak sunulan Balım, karamel ve badem aşkını yaşamak isteyenler için paha biçilmez bir lezzet. Sade kek katmanları arasında yer alan karamel sos ile zenginleştirilen pasta, beyaz çikolatalı mousse, bal ile karamelize edilmiş badem ve kaymak lezzetindeki kremalı parfe ile lezzeti doruğa çıkarıyor. Balım’ın üst süslemesi ise hindistancevizi ve beyaz kalp çikolata ile tamamlanıyor.

“Cake Pops” ise sevimli görüntüsüyle tam bir Sevgililer Günü hediyesi. Marble kekin sosla kaplanması ile oluşturulan Cake Pops, hindistanceviziyle süslenerek lezzete şıklık katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52