Tetrapak'a Çalışkan müdür

Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar Genel Müdürlüğüne Nejat Çalışkan atandı. Atamayla, ilk defa tüm yöneticileri Türklerden oluşan bir yönetim ekibi kuruldu.

Tetrapak'a Çalışkan müdür
Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar Genel Müdürü Nejat Çalışkan oldu. Bugüne kadar Tetra Pak Türkiye Satış Direktörü olarak görev alan Çalışkan, 1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar Genel Müdürü sorumluluğunu üstlendi.  Bu görev değişikliği ile Tetra Pak Türkiye’nin yönetimi ilk kez tamamen Türklerden oluşmuş bir kadroya emanet edildi.

Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar’da 1996’da çalışmaya başlayan Nejat Çalışkan, 2002 yılına kadar çeşitli satış ve müşteri yönetimi pozisyonlarında bulundu. Çalışkan, daha sonra Tetra Pak International’da Pazarlama Direktörü görevini üstlenerek 2004 yılına kadar Tayland’da yaşadı. 2004 ve 2010 yılları arasında, Tetra Pak’ın Pakistan ve Türkiye’deki şirketlerinde satış ve pazarlama bölümlerde üst düzey yöneticilik yapan Nejat Çalışkan,1 Temmuz 2014 tarihi itibariyle Tetra Pak Türkiye ve Kafkaslar Genel Müdürü görevine atandı. 

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 14:17

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52