Tetrapak Gulfood'da yenilikleri sergileyecek

Tetra Pak, Dubai’de düzenlenecek Gulfood 2013 Gıda Fuarı’nda müşterilerine farklılaşma ve operasyonel verimlilik sağlayan üç farklı paketleme çözümünü tanıtacak.

Tetrapak Gulfood'da yenilikleri sergileyecek
Gıdavitrini - Dünyanın gıda işleme ve paketleme çözümleri lideri Tetra Pak, 25 - 28 Şubat tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek yiyecek ve içecek teknolojileri fuarı Gulfood 2013’te mevcut portföyüne eklediği önemli yenilikleri ve gelişmeleri sergileyecek.

Tetra Pak, ‘Bugün, Yarın, Birlikte’ teması altında Tetra Evero® Aseptic (TEA) ve geliştirilmiş TBA 19 ve Tetra Pak® A3/Speed dolum makineleri ile sağlanan yenilikleri tanıtacak. Yeni özellikler, müşterilerin üretim verimliliklerini korurken değişen tüketici taleplerinin karşılanmasında daha fazla seçenek sağlıyor.

Tetra Pak Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Charles Brand, Gulfood 2013 için şunları söyledi: “Tetra Pak olarak 850 metrekarelik sergi alanımızda en köklü ürünlerimizin yanı sıra, bazı yeni ürünlerimizi ve teknolojilerimizi de sergileyeceğiz. Müşterilerimizin daha yüksek üretim verimliliği sağlaması ve tüketicilerin işlevsellik ve kullanım kolaylığı açısından her an değişen taleplerini karşılamasına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sürekli geliştirilen paketleme ve gıda işleme çözümleri portföyümüzle müşterilerimize, karlı büyüme hedeflerini gerçekleştirmede destek olabileceğimizi göstermeyi amaçlıyoruz.”

Tetra Pak Orta Doğu Bölgesi Başkan Yardımcısı Francis Goodenday ise şöyle konuştu: “Gulfood, müşterilerimize yeniliklerimizi ve ürünlerimizi sergileyebildiğimiz önemli bir etkinlik. Yakın geçmişte başarılı bir şekilde hayata geçirdiğimiz pek çok yeniliği bu fuarda paylaşma fırsatı bulacağız. Bölgeye ve müşterilerimize olan bağlılığımızı gösterme şansı bulduğumuz fuarda bu sene de geniş bir sergi alanımız olacak.”

Tetra Pak’ın Gulfood standı iki önemli kısımdan oluşuyor; giriş katında, Concourse 2’de yer alan stantta yeni ürün ve teknolojiler tanıtılırken, asma katta bulunan galeri alanında ise tadım istasyonları, kapak ve açma istasyonları yer alacak.

Fuarın ikinci gününde, Charles Brand, “Giderek daha karmaşık bir hal alan küresel ticaret ortamında sektörün karşılaştığı zorluklar” konusunda bir konuşma yapacak. Konuşmasında geleceği şekillendiren önemli trendler ve yenilikler hakkında da bilgi verecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52