Ege Tarım Fuarı Denizli'de açıldı

Denizli'de bu yıl 9'ncusu düzenlenen Ege, Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, büyük bir katılımla açıldı.

Ege Tarım Fuarı Denizli'de açıldı
Denizli'de ORION Fuarcılık tarafından bu yıl 9'ncusu düzenlenen Ege, Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, büyük bir katılımla açıldı. Tarım ve hayvancılık alanında faaliyet gösteren çok sayıda firmanın stant açtığı fuarda çiftçiler arasında düzenlenen bilek güreşi büyük ilgi gördü.

EGS Fuar Merkezi'nde düzenlenen Ege, Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nın açılışı, Denizli Valisi Abdülkadir Demir ve Belediye Başkanı AK Parti'li Osman Zolan tarafından yapıldı. Açılışta, Damızlık Keçi ve Koyun Yetiştiricileri Birliği Başkanı Hasan Öner, Vali Demir'e sevimli bir oğlak hediye etti. Daha sonra fuarı gezen Vali Demir ve beraberindekiler, stantları inceledi.

Tarım ve hayvancılık sektöründe faaliyet gösteren 347 firmanın stant açtığı fuarı, Denizlili çiftçiler başta olmak üzere çevre illerden de yaklaşık 130 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar alanı yetmeyince bina dışında da çadırlar kurularak firmaların stantlarını açması sağlandı. Ayrıca 64 firmanın da yer bulamadığı için fuara katılamadığı öğrenildi.

Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı'nda çiftçilerin en çok ilgisi teknolojik tarım makineleri çekti. Çiftçiler, yeni tasarım traktörlerin yanı sıra, tarım ve hayvancılık alanındaki endüstriyel ve otomasyonlu makineleri görme ve inceleme fırsatı da buldu.

Fuar kapsamında düzenlenen bilek güreşi ise, büyük ilgi odağı oldu. Özellikle çiftçiler ile ziyaretçilerin katıldığı bilek güreşinde kazananlara çeşitli hediyeler verildi. Bilek güreşlerinde çekişmeli anlar yaşandı. Bileğine ve kuvvetine güvenenler, turnuvada yarıştı. En az 3 kişiyi yenenlere hediyeler verildi. Fuar, 24 Şubat'a kadar gezilebilecek.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52