Hayata Cam Kat ailesi büyüyor

Camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşımak amacıyla oluşturulan ‘Hayata Cam Kat’ projesinin internet sitesi yenilendi.

Hayata Cam Kat ailesi büyüyor
GIDAVİTRİNİ - Dünyanın önde gelen cam ambalaj üreticilerinden biri olan Anadolu Cam Sanayii A.Ş. ‘Hayata Cam Kat’ projesinin ikinci yılında web sitesini yeni yüzüyle takipçilerinin beğenisine sundu. Daha yaşanabilir bir dünya için çevre bilincinin artırılması gerektiğine inanan Anadolu Cam, Hayata Cam Kat projesi ile camın sağlığını, saflığını ve güzelliğini hayatın her anına taşımayı amaçlıyor ve internet sitesi aracılığıyla geniş kitleleri bu proje hakkında bilgilendiriyor.  

hayatacamkat.com web sitesinde cam ambalaj dünyasından sürdürülebilirlik, geri dönüşüm, çevre ve yaşam konularına dair birçok değişik ve güncel haber yer alıyor. İnternet sitesini ziyaret edenler haberlere yorum yazabiliyor ve aynı zamanda sosyal medyada da paylaşabilme fırsatını yakalıyor. Paylaşılan haberlerin yanı sıra cam ambalaj hakkında görsel ve videolara da siteden ulaşılabiliyor. 
Yaklaşık 170 bin ziyaretçisi bulunan web sitesinin sunduğu yeniliklerle Hayata Cam Kat Ailesi’nin daha da büyümesini hedefleniyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2014, 10:01

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52