Mehmet Yıldırım'dan perakende hamlesi

Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği Genel Başkanı ve İTO Meclis Üyesi Mehmet Yıldırım, "Baklavacı Mehmet Yıldırım" markasıyla ilk perakende mağazasını hizmete açtı.

Mehmet Yıldırım'dan perakende hamlesi

Haber / Abdullah Türkmen
Gıdavitrini - Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) Genel Başkanı ve İstanbul Ticaret Odası (İTO) Meclis Üyesi Mehmet Yıldırım, "Baklavacı Mehmet Yıldırım" markasıyla ilk perakende mağazasını İkitelli'de hizmete açtı. 

Daha önce Ballı Baklava markasıyla baklavaya farklı bir tarif getiren ve inovatif yatırımıyla dikkatleri üzerine çeken Mehmet Yıldırım, ilk perakende mağazasını açarak yıllardır sektördeki birikimini tüketicinin istifadesine sundu.

Yıllardır sektörün içerisinde
Yeni yatırımıyla ilgili Gıdavitrini'ne konuşan Mehmet Yıldırım, "Yıllardır sektörün içerisinde faaliyet yürütüyoruz. Yeni bir marka oluşturduk, mekanımıza teşrif eden misafirlerimize emsalsiz lezzetlerimizi Türk misafirperverliği eşliğinde sunabilmek, bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu alanda başarılı olmayı hedefliyoruz" dedi.
Baklavaya bir marka ve değer kazandırabilmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Mehmet Yıldırım, yurtiçinde ve yurtdışında baklavanın sahiplenilmesi ve tanıtımı konusunda önemli işlere imza attıklarını söyledi.



Açık imalat yapılıyor
Baklavacı Mehmet Yıldırım'da; hem güvenli gıda mesajı vermesi açısından hem de baklavanın bir el sanatı olarak nasıl imal edildiğinin gösterilmesi açısından tüketiciye açık imalat yapılıyor. Böylece, mekana gelen misafirler hem lezzetin tadına varma imkanı buluyor, hem de ustaların maharetli gösterisine şahit oluyor. Mekanda, mutfak üretimi de şeffaf olarak tasarlanmış.

Hangi lezzetler sunuluyor?
İkitelli Bankalar Caddesi'nde yeni açılan Baklavacı Mehmet Yıldırım mağazası 450 metrekare alan üzerine kurulmuş ve 170 misafir kapasitesine sahip. Yeni lezzet mekanında baklava başta olmak üzere, katmer, kadayıf, künefe gibi Gaziantep yöresel lezzetleri, yöreye uygun kahvaltı ve ızgara çeşitleri servis ediliyor. Sabah 7'de misafirlerini karşılamaya başlayan mekan, gece 12'ye kadar hizmet veriyor.



Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2017, 17:22

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52