Tropicana’dan elma nektarı lezzeti

Türkiye’nin yerel meyve sularını sofralara taşıyan Tropicana, yepyeni lezzetler sunmaya devam ediyor.

Tropicana’dan elma nektarı lezzeti
Torpicana yine bir ilki gerçekleştiriyor ve Türkiye’nin ilk Puslu / Yoğun Kıvamlı Elma Nektarını sevenleriyle buluşturuyor. Isparta’nın leziz elmalarının posaları ile beraber sıkılmasıyla üretilen Tropicana Isparta Elma Nektarı, raflardaki yerini aldı.

Dünyanın 1 numaralı meyve suyu markası Tropicana, lezzeti ve kalitesi ile kısa sürede herkesin beğenisini kazanan yerel meyvelerden ürettiği meyve suyu ve nektarlarına şimdi de yoğun kıvamlı Tropicana Isparta Elma Nektarı’nı ekliyor. 

Türkiye’nin yerel meyvelerini artık isimleriyle özdeşleşmiş, en çok bilinen yörelerinden toplayıp tüketicilerle buluşturan Tropicana, Türkiye’de bir ilk olan Puslu / Yoğun Kıvamlı Elma Nektarı için elmalarını Isparta’dan topluyor. Isparta aynı zamanda Türkiye’nin de en çok elma üreten ili olarak tanınıyor. 

Türkiye’nin yerel tatlarına değer katmak amacı ile çalışan Tropicana, tüketicilerine yeni tatlar sunmaya devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2014, 16:29

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52