Talaş kokulu %100 doğal alabalık!

Pınar, balıkseverlerin beğenisine yepyeni bir lezzet sunuyor. Yüksek protein kaynağı olan Pınar Füme Alabalık, servis öncesinde tekrar pişirme işlemine gerek kalmadan sadece buzunun çözdürülmesiyle servise hazır hale geliyor.

Talaş kokulu %100 doğal alabalık!
Gıdavitrini - Gıda sektörünün öncü ve yenilikçi markası Pınar, besleyiciliği ve lezzeti tartışılmaz deniz ürünlerini Türk halkının beğenisine sunmaya devam ediyor. Pınar Balık kategorisine yeni eklenen Pınar Füme Alabalık, alabalığı benzersiz füme lezzetiyle bir araya getiriyor. Hiçbir koruyucu katkı maddesi içermeyen Pınar Füme Alabalık, %100 doğal alabalıktan üretiliyor. Pınar Füme Alabalık, kışın yaprağını döken meşe ağacı talaşından elde edilen dumanın içerisinde, alabalığın özel tekniklerle tuzlanarak bekletilmesi ile hazırlanıyor. Fümeleme işlemi, dumanın verdiği aromayla alabalığa muhteşem bir lezzet kazandırıyor.
Pınar Füme Alabalık, fümeleme işleminin ardından IQF (Hızlı Dondurma Teknolojisi) ile donduruluyor. Benzersiz lezzet, servis öncesinde tekrar pişirmeye gerek kalmadan sadece buzunun çözdürülmesiyle servise hazır oluyor. Arzu edilirse limon suyu, zeytinyağı ve sarımsak sosu ile tüketilebiliyor.
Sağlık açısından çok önemli etkisi olan Omega 3 yağ asidi içeren Pınar Füme Alabalık, düşük kalorisiyle de formuna dikkat edenler için ideal bir ürün oluyor.

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52