Orçay yeni ürünlere odaklandı

Orçay, yakın zamanda ‘çayın bir dem üstü’ sloganıyla ürettikleri “Next Level” adlı markalarını pazara sunacak.

Orçay yeni ürünlere odaklandı

Ortaköy Çay Sanayi (ORÇAY) Genel Koordinatörü Şenol Kasım, yeni ürün çalışmalarında son aşamaya geldiklerini belirterek, yeni dönemde pazarda ses getirecek çalışmalara imza atacaklarını savundu. Firmalarının pazara Orçay Orijinal, Hasret ve Ortea markaları altında sekiz farklı çay çeşidini sunduğunu anlatan Kasım, “Çeşitlerimiz ayrı ayrı lezzet ve özellikte bulunduğu için farklı damak tatlarına hitap ediyor. Sert ve buruk çay sevenlere Orçay Gold, keyif veren aroması ile Orçay Filiz, yumuşak içimi ile Orçay Rize ve kokulu çay sevenler için Orçay Gold bergamot çayını tavsiye ediyoruz. Ayrıca Ortea markası ile de ekonomik segmentteki çay talebini karşılıyoruz” şeklinde bilgi verdi.

Yakın zamanda ‘çayın bir dem üstü’ sloganıyla ürettikleri “Next Level” adlı markalarını pazara sunacaklarını anlatan Kasım, “Ürün çeşitlemesi üzerinde yaptığımız çalışmalarımız tamamlanmak üzere. Bittiğinde, Türk çayında bir sonraki aşamaya geçişte öncülük yapacağına inandığımız markamız, şirketimize prestij kazandıracak” diye konuştu.

Yıllık 5 bin tonluk siya çay üretimiyle pazarın yüzde 2.3’üne hizmet verdiklerini kaydeden Kasım, “İç ve Doğu Anadolu’nun tamamına, Marmara ve Akdeniz bölgelerimizin de bir bölümüne kendi dağıtım kanallarımızla ulaşıyoruz. İlerleyen günlerde ise pazarın yüzde 5’ine hizmet vermeyi hedefliyoruz” dedi.

Firmalarının eğitimli çiftçi, kaliteli üretim yapan sanayici ve bilinçli tüketici vizyonuyla üretim yaptığını dile getiren Kasım, “Bu sayede tüketici, ORÇAY markalarından herhangi birini tercih ettiğinde ödediği bedel karşılığında beklentisinden daha fazlasını karşılayan kaliteyi de satın almış oluyor. Ürünlerimiz yüzde 100 doğal hammadde ile kritik nokta kontrolleri yapılarak üretiliyor. Hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilen çay, el değmeden paketlenerek, tüketicilere ulaşıyor” aktarımını yaptı.

Son olarak firmalarının 1986 yılında Rize’nin Güneysu bölgesinde, günde 30 ton yaş çay işleme kapasitesiyle kurulduğunu anımsatan Kasım, “Çay imalatının özel sektöre açılması sürecinin en başında yer alan öncü firmalardan biriyiz. Bugün itibarıyla 34 yaş çay alım bölgesi, kayıtlı 5 bini aşan müstahsil ve günde 250 tonu aşan yaş çay işleme kapasitesiyle sektörde hatırı sayılır bir yer edindik. Sürekli çalışan 35 kişi, mevsimlik çalışan 45 kişi ve pazarlama-satış kadroları ile toplam 100’den fazla kişiyi bünyemizde istihdam ediyoruz” şeklinde konuştu.
Kobiden

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52