İglo’dan Kiev usulü Chicken Kievski

Marine edilmiş iki adet birinci kalite göğüs filetosu kullanılarak hazırlanmış bu gurme lezzet, tava ve fırında 20 dakikada, fritözde 7 dakikada hazırlanıyor.

İglo’dan Kiev usulü Chicken Kievski

İglo’nun dondurulmuş gıda konusundaki tecrübesi ve kalitesi bu defa piliç ürünleriyle tüketiciyle buluşuyor. Kiev usulü piliç, tüm lezzeti ile sofralarınıza geliyor. İglo, marine edilmiş iki adet birinci kalite yüzde 100 göğüs fileto arası mozarella peyniri, 13-14 gram körpe yaprak ıspanak ve halis tereyağı kullanılarak yumuşacık ve lezzetli İglo Chicken Kievski’yi üretti. Tava ve fırında 20 dakikada, fritözde 7 dakikada hazırlanan bu gurme lezzet, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor. Piliç ürünlerinde kıyma değil yüzde 100 gerçek tavuk eti kullanımını garanti eden İglo, doğallıyla da öne çıkıyor. İglo, ürünlerinde kesinlikle katkı maddesi ve koruyucu madde kullanmıyor.

Közlenmiş Kırmızı Biber Soslu İglo Chicken Kievski
Malzemeler:
1 paket İglo Chicken Kievski
Sos için
3 közlenmiş kırmızıbiber
½ çay bardağı domates püresi
2 diş sarımsak
6-7 dal ince kıyılmış maydanoz
2 yemek kaşığı zeytinyağı
tuz, karabiber

Yapılışı
İglo Chicken Kievski’yi derin dondurucudan çıkarıp yağlı kâğıt serdiğiniz dizin. Önceden ısıtılmış 180- 200 derecelik fırında 18-20 dakika pişirin. Sos tenceresine zeytinyağını ve doğradığınız sarımsakları ekleyip soteleyin. Üzerine tavla zarı büyüklüğünde doğradığınız közlenmiş kırmızıbiberi ve domates püresini ekleyip karıştırın. Tuz ve karabiberi ilave ettikten sonra kısık ateşte 3-4 dakika pişirin. Ocaktan alıp üzerine ince kıyılmış maydanozu ilave edip karıştırın. İglo Chicken Kievski’nin yanında servise sunun.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52