Obaçay'dan Sultanlar Serisi

Yılsonuna kadar devam etmesi planlanan “Sultanlar Serisi” kampanyası ile Obaçay; herkese bu özel koleksiyona sahip olma fırsatı sunuyor.

Obaçay'dan Sultanlar Serisi

Obaçay; en son kampanyası ile lezzetini, sultanlara yakışır bardaklarla tamamlıyor. Yılsonuna kadar devam etmesi planlanan “Sultanlar Serisi” kampanyası ile Obaçay; herkese bu özel koleksiyona sahip olma fırsatı sunuyor.

Nefis tadı, mis gibi kokusu, capcanlı rengi ve berraklığıyla Obaçay; hayatın tam ortasında çayseverlerle buluşmaya devam ediyor.  Kampanya boyunca Obaçay Karadeniz 1000 gr, Bergamot aromalı 1000 gr ve Karadeniz 100’lü demlik ürünlerinden alan tüketiciler, özel koleksiyonunun diledikleri parçasına sahip oluyor.

Obaçay “Sultanlar Serisi” özel koleksiyonu, tarihi karakterlere ait özel tasarımlı 6 bardak ve tabak setinden oluşuyor. Paşabahçe’nin ürettiği ve özel ornimental (hat işlemeli) tasarımlarla süslenen koleksiyonun baskıları ise, ısı farkı ve yıkamalara dayanıklı olarak üretildi. Tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak tüketicilerle buluşan koleksiyonunun özel tasarımları, emaye yöntemiyle bardaklar üzerine işlendi. 

Sınırlı sayıda üretilen “Sultanlar Serisi” koleksiyonu ile Obaçay; geçen seneye göre yüzde 5 küçülmekte olan toplam çay pazarında yüzde 30 büyüyerek, 2012 yılının parlayan yıldızı olmaya devam ediyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52