Bu bayramda 2 bin yıllık lezzeti deneyin

Son yıllarda tüm dünyada tüketimi giderek artan cheesecake’e yeni bir tat getiren ‘Deli cheesecake’, mutlu anlarınıza ortak olacak.

Bu bayramda 2 bin yıllık lezzeti deneyin

Partilerin, özel etkinliklerin ve doğum günlerinin vazgeçilmezleri arasında yerini alan ‘Deli Cheesecake’, artık bayramlarda da sofraların gözdesi olmaya aday. Son yıllarda tüm dünyada tüketimi giderek artan cheesecake’e yeni bir tat getiren ‘Deli cheesecake’, mutlu anlarınıza ortak olacak.

Ekmek, pasta ve çikolata alanında dünyada trendlerin belirleyicisi olan Puratos, pişmeye hazır cheesecake bazı ‘Deli Cheesecake’ ile bu bayramda da alternatif tatların adresi olacak. Puratos’un pastacılık kategorisinde yer alan ‘Deli Cheesecake’, 2 bin yıllık geçmişe sahip cheesecake’in lezzetini zirvelere taşıyacak.

İçeriğindeki yüzde 30 gerçek krem peynirle ve birden fazla reçeteye uygulanabilmesiyle dikkat çeken ‘Deli Cheesecake’, onlarca malzemeyle saatler süren cheesecake yapımını rafa kaldırıyor. ‘Deli Cheesecake’ Kolay ve  hızlı hazırlık süreciyle ustalara zamandan büyük tasarruf sağlıyor.  Farklı aroma ve ürünlerle de karıştırılma imkanına sahip olan ‘Deli Cheesecake’, standardın ötesinde lezzetler yaratarak sektöre alternatif tatlar sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52