Muratbey’in yeni lezzeti raflarda

Yenilikçi ürünleri ile peyniri günün her saati tüketilebilen sağlıklı bir atıştırmalığa çeviren Muratbey, yeni atıştırmalık ürünü TOPİ peyniri tüketicilerin beğenisine sundu.

Muratbey’in yeni lezzeti raflarda


Gıdavitrini - İnovatif ürünleri ile peynirde lezzet ve kalite beklentisini üst düzeye çıkaran Muratbey'in yeni atıştırmalık tam yağlı taze peyniri TOPİ, sofralardaki yerini aldı. Burgu peyniri ile peynir yemeyen çocuklar başta olmak üzere herkese peyniri sevdirmiş bir marka olan Muratbey, şimdi de yine az tuzlu, hafif ve besleyici TOPİ ile daha sağlıklı bir yaşam için keyifle daha çok peynir yemeyi sağlıyor.

Günün her saati misafirlerinize ikram edebileceğiniz TOPİ peynirin 100 gramı günlük kalsiyum ihtiyacınızın yüzde 80’ini karşılıyor. Yüzde 25 daha az tuzlu TOPİ peynirin yüzeyindeki tuzu almak için tüketmeden önce sudan geçirmeniz gerekiyor. Buzdolabında kendi salamura suyunda kolayca saklanabilen TOPİ peyniri günün her saati tüketebilir, sağlıklı ve keyifli beslenmenin tadını çıkarabilirsiniz. 

Sağlıklı gıda üretiminde öncü, inovasyon ödüllü Muratbey markası, beyaz peynir, taze kaşar peyniri, yöresel peynirler, Naturena gurme peynirler, sürülebilir peynirler, geleneksel peynirler ve tereyağı kategorileri başta olmak üzere çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Muratbey, ürünlerini TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile belgelendirilmiş tesislerinde üretiyor.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2016, 19:23

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52