Lezita’dan hayır denemeyecek lezzet

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile hayata lezzet katan Lezita, Lezita Parmak Köfte ile özellikle çocukları okula giden anneleri mutlu ediyor.

Lezita’dan hayır denemeyecek lezzet
Lezita’nın yüksek kalite ve güvenlik standartlarında sunulan ürünü, sadece 4 dakika ısıtılarak yenmeye hazır hale geliyor. Lezita sağlıklı ve güvenli ürünlerinden Lezita parmak köfte ile özellikle çocukları okula giden annelerin hayatını kolaylaştırıyor. Çocukların ve gençlerin çok sevdiği Lezita parmak köfte, sadece 4 dakikalık bir ısıtma işlemi ile yenmeye hazır hale geliyor. Ürün, vakit sorunu olanlar için pratik ve güvenli bir çözüm sunuyor.

Lezita’nın çocukların hayır diyemeyeceği parmak köfteleri, hiçbir koruyucu katkı maddesi kullanılmadan, annelerin evlerinde köfte hazırlarken gösterdiği özen ile üretiliyor.
Pilicin göğüs kısmından elde edilen parça etler ile dana parça etlerinin karışımıyla üretilen Lezita parmak köfte, birinci sınıf onaylı tedarikçilerden alınan kırmızıbiber, karabiber, kimyon, kekik, yenibahar gibi baharatlar ile harmanlanarak özel bir lezzet kazanıyor.


Lezita, yeni Lezita parmak köfte ürünü ile sofralarda her zaman lezzete; güvenli ve sağlıklı besinlere yer açmanın en pratik yolunu sunuyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52