Maxima Pastaları ile mutlu seneler

Dondurulmuş taze pastayı Türk tüketicisiyle ilk tanıştıran ulusal marka olan Ülker Golf, Maxima ve Sürpriz pasta çeşitleriyle yeni yıl kutlamasına ayrı bir lezzet katıyor.

Maxima Pastaları ile mutlu seneler
Ülker Golf’ün birbirinden lezzetli pastalarını yeni yıl sofranızda tüm sevdiklerinizle paylaşarak, yeni yıl coşkusunu pasta tadında yaşayacaksınız. Maxima’nın ürün serisinde bulunan Çikolatalı Pasta, Çikolatalı ve Ahududulu, Limonlu, Çikolatalı Cheesecake, Tiramusu ve Kara Orman Pasta çeşitleri yeni yıl sofralarını tatlandıracak. Kutlamaların vazgeçilmez ortağı Ülker Golf Sürpriz Çikolatalı pasta ise, içinden çıkan şemsiye, mum, renkli süsleme drajeleri ve çocuklar için birbirinden eğlenceli sürpriz oyuncaklarıyla, yeni yıla sürprizlerle dolu girmeniz için diğer bir alternatif.

Ülker Golf dondurulmuş taze pastaları, iştah açıcı görünüm ve lezzetiyle yeni yılda da misafirleriniz ve aileniz için en iyi ikram alternatifini sunuyor.

Dondurulmuş pastada öncü olan Ülker Golf’un Maxima ve Sürpriz pasta çeşitleri taze pastanın tüm özelliklerini taşıyor. Buzlukta saklanan, oda sıcaklığında en az 30 dakika veya buzdolabında 2 saat çözdürülerek tüketilen pasta, tazeliği ve lezzetiyle ikrama hazır ve çok pratik.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52