Sektörel Fuarcılık UFI üyesi oldu

Sektörel Fuarcılık, 19 yıllık tecrübesi ve deneyimiyle faaliyet gösterdiği fuarcılık hizmetleri alanında dünya markası olma yolunda çalışmalarını hızlandırdı.

Sektörel Fuarcılık UFI üyesi oldu
Sektörel Fuarcılık global bir şirket olma hedefiyle yaptığı çalışmalar çerçevesinde fuarcılık sektörünü dünyada temsil edildiği en büyük ve tek kuruluş olan Dünya Fuar Endüstrisi Birliği üyesi oldu. Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak, global bir şirket olma yolunda ilerleyen Sektörel Fuarcılık’ın 20’inci yılına girmek üzere olduğu bir dönemde UFI üyeliğinin oldukça anlamlı ve sevindirici olduğunu söyledi. Süleyman Bulak, Sektörel Fuarcılık’ın Türkiye’de kaliteli, uluslararası standartlarda fuar organizasyonları gerçekleştirdiğini hatırlatarak, “Sektörel Fuarcılık fuarlarına her geçen yıl ilgi artıyor, fuarlarımız artık kabına sığmıyor. Şirketimiz de Türkiye sınırları ötesinde fuarlar düzenleyecek tecrübeye ulaştı. Global hizmet anlayışımızın bir parçası olarak UFI üyeliğimiz önemli bir adım olmuştur” dedi.

ICCI 2012’ye UFI onayı

Sektörel Fuarcılık Genel Müdürü Eser Oğuz ise UFI’ın üyesi olan kurumları uluslararası platformlarda tanıtmalarına ve yeni iş fırsatları sunmalarına aracı olduklarının altını çizdi. Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI – 18. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın da UFI onaylı bir dünya fuarı haline geldiğini hatırlatarak, “Türkiye’deki UFI üyesi 19 şirketten biri olmaktan dolayı heyecanlı ve mutluyuz” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52