Kibariye misafiriniz olabilir!

İkramlık kek pazarının öncü ve yenilikçi markası ETİ Paykek, yeni reklam filminde Kibariye ile ev hanımlarına sürpriz yapıyor.

Kibariye misafiriniz olabilir!
Gıdavitrini- “Çat Kapı Kibariye” kampanyası ile Kibariye rastgele seçilen evlerin kapılarını çalıyor, bu sürprizi görüntülemek için içeriye kameralar eşliğinde giriliyor ve birbirinden keyifli görüntüler ortaya çıkıyor. “Ailenize ve sevdiklerinize verilebilecek en güzel hediyenin hoş ve pozitif bir ortamda sunulan güzel ikramlar” olduğuna dikkat çeken ETİ Paykek’in yeni reklam filmleri yayına girdi. “Çat Kapı Kibariye” reklam filmlerinde Kibariye’yi bu kez sürpriz ev ziyaretlerinde görüyoruz.

Türkiye’de bir ilk olan dilimli şekli ile çat kapı gelen misafirlere hemen sunulabilecek pratiklikte olan ETİ Paykek’in yeni reklam filmi, izlenmesi kadar çekim ve proje aşamasında da oldukça eğlenceli hikâyelerle dolu. Prodüksiyon ekibi, reklam filmi çekiminden 1 hafta önce rastgele belirlenen evlere ETİ Paykek ile ziyaretler yaptı, “Ürün hakkında görüşlerinizi almak için daha sonra uğrayacağız” diyerek vedalaştı. Ancak kimseye ne reklam fikri ne de Kibariye’nin geleceği bilgisi verilmedi. Bir sonraki ziyaret Kibariye ve kameralar eşliğinde gerçekleştirildi. Kameralar çalıştı ve bu sürpriz anları kaydedildi. Şaşıranlar, hayrete düşenler, donup kalanlar, çığlık atanlar, komşularını çağıranlar oldu. Ev ahalisinin mutluluğu, doğal halleri, Kibariye’nin sıcaklığı ile birleşti ve ortaya izlemesi çok keyifli görüntüler çıktı.

Meyveli, kakaolu, mozaik ve havuçlu cevizli çeşitleriyle tüketicilerin en çok tercih ettiği kek haline gelerek yüksek satış grafiği yakalayan ETİ Paykek, “Kim gelirse gelir, ETİ Paykek ikram edilir” mesajını, geliştirilen lezzeti ve yenilenen dilimli şekli ile şimdi çok daha iddialı veriyor. Ev hanımları, ev keki lezzeti vaadini daha güçlü bir şekilde taşıyan ETİ Paykek’lerini yenilenen kalıbı sayesinde daha rahat dilimleyecek ve keyifli sunumlar yapabilecekler.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, Gdo, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Bal, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eti, Paykek, Kibariye



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52