Otel ve ağırlama sektörü Hostech'de buluşuyor

Sine Fuarcılık/CNR Holding organizasyonuyla bu yıl 20.’si düzenlenecek HOSTECH by TUSİD, 20. Uluslararası Otel ve Ağırlama Teknolojileri Fuarı, 28 Mart-01 Nisan tarihleri arasında CNR Expo’da profesyonellerle buluşuyor.

Otel ve ağırlama sektörü Hostech'de buluşuyor
Gıdavitrini - TUSID, TUROB, TÜRES ve TÜRSAB’ın desteklediği ağırlama teknolojilerinde Türkiye'nin öncü fuarı TUSİD, kriterleri gereği dünya standartlarında organize edilmesinden dolayı Uluslararası Fuarcılık Endüstrisi Birliği (UFI) tarafından da onaylanarak Avrupa’nın bu kulvardaki sayılı fuarları arasına girmiş durumda. SCAE (Speciality Coffee Assocatıon Of Europe) ile varılan anlaşma kapsamında fuarda Türkiye 2012 Kahve Sanatçıları Yarışması da düzenlenecek. Bu yıl da global başarısıyla adından söz ettirecek olan HOSTECH by TUSİD’in, ulusal ve uluslararası olmak üzere toplamda 550 katılımcı firmayı 45.000 profesyonel ziyaretçiyle buluşturması planlanıyor. Yurtiçi ve yurtdışından zincir, resort, butik, dört ve beş yıldızlı otellerin; genel müdür, işletme, satın alma ve house-keeper müdürlerinin yanı sıra orduevleri, hastaneler, restoran ve kafe satın alma yetkilileri katılımcı firmalarla buluşacak.

Otel-cafe-restoran zincirleri ile catering şirketleri yönetici ve temsilcilerinin ziyaretçi olarak katılacağı fuar, özellikle gıda ve temizlik sektörlerinde iş bağlantıları için ortam oluşturacak.



Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, Gdo, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Hijyen, Mehmet Mehdi Eker, Fuar, Hostech, Tüsid, Turob, Türes, Türsab, Otel, Cafe, CNR



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52