Kaanlar ile gün boyu Tazelen

Kaanlar Gıda, tamamen fonksiyonel ürünler içeren “Tazelen Serisi” ile sabahtan akşama, günün her saati sağlıklı beslenmeyi sağlıyor.

Kaanlar ile gün boyu Tazelen
GIDAVİTRİNİ - Kaliteli yaşam için önem taşıyan fonksiyonel ürünler geliştiren Kaanlar Gıda, Tazelen Serisi ile sağlıklı beslenmeye özen gösterenlere seçenekler sunuyor.  

Tazelen Serisi’nde yer alan % 50 daha az kalorili tereyağı ve düşük kalorili kaşar peyniri eşliğinde yapılacak enfes bir sabah kahvaltısı gün boyu zinde kalmayı sağlıyor. Tuzsuz peynir ile zenginleştirilen güzel bir salata ile gün ortasında keyifli bir mola oluyor. Tereyağı ile tatlandırılacak yemekler ise aile bireylerini akşam sofralarında buluşturuyor.

Sporu hayatının bir parçası haline getirenlerin tercihi ise Kaanlar Protein İçeceği oluyor. Whey Protein grubunda olan, tamamen doğal, katkısız ve yağsız bir ürün olan içecek formda kalkmak isteyenlerin ihtiyacı olan proteini, enerjiyi sağlıyor.

Sağlıklı yaşam için sağlıklı lezzetler
Geleneksel lezzetleri tüketicilerine sunan Kaanlar, üretimi % 100 sütten, el değmeden, tamamen doğal olarak kendi tesislerinde gerçekleştiriyor. Kaanlar markalı peynir çeşitleri; sağlıklı inek, koyun ve keçi sütleri Tekirdağ Malkara Süt Fabrikası’nda işlenerek hazırlanıyor. Tüketicilerin ihtiyaçları dikkate alınarak farklı gramajlardaki ve geri dönüşümlü sağlıklı ambalajlarda ulusal ve yerel marketlerde tüketiciye ulaşıyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2014, 13:03

Selami Türkoğlu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Telattokbas
Telattokbas - 10 yıl Önce

Protein icecegi hakkında detayli bilgi almak istiyorum hic bir bilgi bulamadim

Funda kul
Funda kul - 7 yıl Önce

Nasıl sipariş verebiliriz

SIRADAKİ HABER

banner50

banner52