Barilla’dan enfes bir lezzet daha!

Barilla, makarna severleri yeni bir lezzet ile buluşturuyor. Gerçek İtalyan lezzeti Barilla’nın yumurtalı makarna serisi Barilla Emiliane şimdi Türkiye’de.

Barilla’dan enfes bir lezzet daha!

Gıdavitrini - Yenilikçi ve farklı ürünleriyle Türkiye’de makarna algısını değiştiren, dünyanın bir numaralı makarna markası Barilla, sofralarda lezzet şöleni yaşatmaya devam ediyor. İtalyan mutfağının Türkiye’deki en önemli temsilcisi Barilla’nın yumurtalı serisi Barilla Emiliane tüm makarna severler için raflardaki yerini aldı.

Barilla Emiliane serisinin içeriğinde serbest dolaşan tavukların yetiştirildiği “Cage Free” çiftliklerden alınan A kalite yumurtalar kullanılıyor. Barilla Emiliane serisinde yer alan Fettucine, Tagliolini, Pappardalle, Torchietti ve Garganelli çeşitleriyle makarna yemek adeta keyfe dönüşüyor. Gerçek sıvı yumurta kullanılarak üretilen Emiliane serisindeki ürünlerin bir kilosunda altı adet yumurta bulunuyor. Ürünlerinin lezzetli ve besleyici olmasına öncelik veren Barilla’nın tadı damaklarda kalacak bu yeni serisi Emiliane ile hem sofralar zenginleşiyor hem de makarna severlere eşsiz bir makarna keyfi sunuyor. Barilla’nın yumurtalı makarna serisi Barilla Emiliane şimdi belirli Migros mağazalarında gerçek İtalyan lezzetini arayan makarna severleri bekliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52