Dükkan Online Kasap Groupon'da

Et tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden Dükkan’ın tüm lezzetleri, kasım ayından itibaren Groupon’da satışa sunulacak.

Dükkan Online Kasap Groupon'da

Türkiye'de ‘kaliteli et’ konseptini ilk uygulayan firma olan Dükkan, tüm ürünleriyle Groupon’da. Kasım ayından itibaren Groupon üyeleri en iyi kalite ete, sitedeki Dükkan sekmesinden rahatlıkla ulaşabilecek ve siparişlerini verebilecekler. Türkiye’nin ilk grup satın alma sitesi olan ŞehirFırsatı’nı hayata geçiren Groupon’da yayınlanan Dükkan Burger kampanyasının gördüğü yoğun ilgi, bu işbirliğine ilham kaynağı oldu.

Dükkan’ın Kurucusu Emre Mermer, bu işbirliğiyle ilgili şu bilgileri verdi: “İnternette yayınlanan Dükkan Burger kampanyaları her zaman büyük ilgi görmeyi sürdürüyor. Burger tutkunlarının bu kampanyalarımıza gösterdiği yoğun ilgiden yola çıkarak Groupon’da sürekli olarak Dükkan ürünlerinin satışını yapacağımız bir mağaza açma fikriyle yola çıktık. Böyle bir işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyor, başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Ayrıca yılın belirli dönemlerinde Groupon üyeleri için sürpriz indirimlerimizin de olacağını duyurmak isteriz.”

Groupon Türkiye Genel Müdürü Onur Aydın, Dükkan ile böyle bir işbirliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını, etseverlerin bu lezzetleri kaçırmaması gerektiğini vurguladı: “9 Ekim’de başlayan Dükkan Burger kampanyamız üyelerimizden yoğun ilgi gördü ve bu talebin işbirliği için de ilham kaynağı olduğunu söyleyebiliriz. Üyelerimize çok cazip lezzetler sunacağımız bu işbirliğiyle yüksek satış rakamlarına ulaşacağımıza inanıyoruz.”

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52