Efsane Bonibon Milka çikolatasıyla buluştu

Bonibon, Avrupa’nın lider çikolata markası Milka’yla bir araya geldi. Milka Bonibon artık çok daha lezzetli!

Efsane Bonibon Milka çikolatasıyla buluştu

Gıdavitrini - Türkiye’nin ilk ve en sevilen şeker kaplı kakaolu drajesi Bonibon, Avrupa’nın lider çikolata markası Milka’yla bir araya geldi. Bonibon’un rengarenk dünyası ile Milka çikolatasını buluşturan Milka Bonibon artık çok daha lezzetli!

Kendine has ambalaji ve geçmişten günümüze yansıttığı renkli dünyası ile şekerleme dünyasının nostaljik markası Bonibon, Milka’nın efsanevi ağızda eriyen çikolatası ile buluştu. Milka çikolatasıyla lezzetini bir kat daha artıran Milka Bonibon, artık sadece çocuklara değil, 7-70’e herkese hitap ediyor.

“Kalpleri yumuşatan çikolata” sloganıyla yola çıkan Milka, 1901 yılından bu yana Alp Dağları’nın sütü ve özgün Milka formülüyle daha yumuşak ve daha lezzetli bir çikolata sunuyor. Türkiye’nin ilk ve en sevilen şeker kaplı kakaolu drajesi Bonibon ise pazara ilk sunulduğundan bu yana en beğenilen draje markalarından biri oldu. Drajelerin çıtır kaplamasının altındaki çikolatanın Milka olması ise Bonibon lezzetini ve kalitesini daha da artırdı.  Türkiye pazarına Milka çikolatası içeren ilk drajesini sunmuş oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52