Yüzde yüz pileç etinden lezzetler

Sebze, balık ve tavuk ürünlerindeki 73 yıllık tecrübesiyle kendini ispatlamış olan İglo, sofraları birinci kalite yüzde yüz piliç etiyle donatıyor.

Yüzde yüz pileç etinden lezzetler
Gıdavitrini - Sebze, balık ve tavuk ürünlerindeki 73 yıllık tecrübesiyle kendini ispatlamış olan İglo, sofraları birinci kalite yüzde yüz piliç etiyle donatıyor. Dondurulmuş gıda uzmanı dev marka, kalite ve güvenilirliğini tüketicilerine bu kez yüzde yüz piliç etinden üretilmiş Chicken Nuggets, Chicken Fingers, Chicken Kievski ve Piliç Köfte ürünlerinden oluşan piliç grubuyla ispat ediyor.

Tazelik ve kalite standartlarıyla tüketicilerine en iyiyi sunmayı hedefleyen dondurulmuş gıda uzmanı İglo bu ilkesini 4 çeşitten oluşan piliç ürünleriyle sürdürmeye kararlı. İçerisinde hiç kıyma barındırmayan ve yüzde yüz birinci kalite piliç etinden oluşan, birbirinden lezzetli Chicken Nuggets, Chicken Fingers, Chicken Kievski ve Piliç Köfte ürünleri her zaman olduğu gibi yine sağlık ve lezzeti sofralarda buluşturuyor.

İşte İglo’nun % 100 piliç etinden oluşan birbirinden lezzetli 4 farklı piliç ürünü;
Chicken Nuggets; Dışı kıtır kıtır, içi yumuşacık İglo Chicken Nuggets, birinci kalite yüzde 100 göğüs eti kullanılarak içersine kıyma katılmadan üretildi. İglo Chicken Nuggets, özel ve doğal İglo formülü ile kaplanarak daha da lezzetlendirildi. İglo Chicken Nuggets, tavada ve fırında 8 dakikada, fritözde ise 2,5 dakikada hazırlanabiliyor.

Chicken Fingers; Dışı kıtır, içi yumuşacık İglo Chicken Fingers, birinci kalite yüzde 100 göğüs eti kullanılarak üretildi. Kıyma katılmadan üretilen Chicken Fingers’ın içersinde, yalnızca löp et ve tuz bulunuyor. İglo Chicken Fingers, tavada 8 dakikada, fırında 9 dakikada, fritözde ise 2,5 dakikada hazırlanabiliyor.

Chicken Kievski; İglo, marine edilmiş iki adet birinci kalite yüzde 100 göğüs fileto arası mozarella peyniri, körpe yaprak ıspanak ve halis tereyağı kullanılarak yumuşacık ve lezzetli İglo Chicken Kievski’yi üretti. Tava ve fırında 20 dakikada, fritözde 7 dakikada hazırlanan bu gurme lezzet, Türkiye’de ilk ve tek olma özelliği taşıyor.

Piliç Köfte, Ev yapımı lezzetinde ve doğallığındaki İglo Piliç Köfte, birinci kalite yüzde 100 kalça parça piliç eti kullanılarak üretildi. Tamamen doğal ve katkısız İglo Piliç Köfte, mikrodalgada 2 dakikada, ızgarada 2,5 dakikada, fırında 10 dakikada, tavada ise 8 dakikada kolayca hazırlanabiliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52