Yeni uçuş noktası Erzincan oldu

Pegasus Hava Yolları'nın en yeni uçuş noktası olan Erzincan'a uçuşlar 39.99TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleşecek...

Yeni uçuş noktası Erzincan oldu

Yurt içinde ve yurt dışında uçuş ağını genişletmeye her geçen gün hız kesmeden devam eden Pegasus Hava Yolları'nın en yeni uçuş noktası Erzincan için biletler Pegasus misafirleri için satışa sunuldu.

Pegasus Hava Yolları'nın 5 Kasım 2012 tarihinden itibaren gerçekleşecek Erzincan uçuşlarının biletleri 39.99TL'den başlayan fiyatlarla seyahat severlerin beğenisine sunuluyor.

Erzincan'a her hafta Pazartesi, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri karşılıklı olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan gerçekleşecek uçuşların saatleri, İstanbul'dan saat 08.20 ve Erzincan'dan saat 10.25.

Pegasus misafirleri, 59. Uçuş noktası olan Erzincan'dan, Türkiye'de Ankara, Antalya, Adana ve İzmir'e; yurtdışında ise Almaata, Beyrut, Bükreş, Dubai, Kıbrıs, Londra, Lviv, Omsk, Paris, Telaviv, Tiflis ve Üsküp‘e bağlantılı olarak uçabilecek.

Doğu Anadolu'nun incisi Erzincan
Erzincan kültürel zenginliğinin yanı sıra doğal güzellikleri, coğrafyası, mutfağı ve alışveriş olanakları ile seyahat severler için tercih edilen bir destinasyon oluyor.

Anadolu'nun en eski kültür merkezlerinden biri olan Erzincan, tarih boyunca farklı kültürlerin egemenliği altında kalmış olması ve  İpek Yolu üzerinde bulunması sonucunda farklı esintileri yelpazesinde bulunduruyor.

Sunduğu dört mevsime uygun farklı aktiviteleri ve doğal güzellikleri ile ziyaret edenleri etkileyen Erzincan, Pegasus misafirleri için farklı bir tatil seçeneği oluyor.

Adrenalin sevenler için rafting yapma imkanı, yürüyüş ve dağ bisikletini tercih edenler için ise bol oksijen ve temiz hava sunan Erzincan, doğa ile iç içe vakit geçirmek için kaçırılmaz bir alternatif oluyor.

Şehir, çağlayanlar, göller ve kaplıcalar gibi bir çok  doğa harikasını aynı anda Pegasus misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Bu farklı tatil seçeneği için Pegasus Hava Yolları'nın 5 Kasım'dan itibaren başlayan uçularını kaçırmayın.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52