Hünkârbeğendi Lufthansa'ya girdi

Lufthansa, THY ile rekabet için Türk yemekleri ikramına başladı. Firma, Türkiye'den Almanya'ya yapılacak uçuşlarda business yolcularına hünkârbeğendi, imambayıldı yedirecek.

Hünkârbeğendi Lufthansa'ya girdi
Türk Hava Yolları (THY) ile rekabette geride kalan ve özellikle business yolcularını THY'ye kaptıran Alman havayolu şirketi Lufthansa, çözümü yolcularına Türk yemekleri ikram etmekte buldu. Firmanın Türkiye'den çıkışlı tüm Almanya seferlerinde business bölümünde seyahat eden yolcularına 2 Ocak'tan itibaren Hünkar Beğendi, İmam Bayıldı, zeytinyağlı yaprak sarma, zeytinyağlı enginar, Çerkez Tavuğu, kabak çiçeği dolması ve fıstıklı tel kadayıf gibi yemekler servis ediliyor.

Haftada 63 seferi var
Firmanın haftada Türkiye'den çıkış yapan 63 seferi bulunuyor. Lufthansa'nın kendi yemek şirketi LSG Sky Chefs tarafından hazırlanan 4 farklı menü bu seferlerde business yolcularına servis ediliyor. LufthansaGüneydoğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Satış ve Hizmet Bölümü Başkan Yardımcısı Carsten Schaeffer, Türkiye pazarında faaliyet gösteren yabancı havayolu şirketleri arasında ilk sırada yer aldıklarını, bu konumlarını güçlendirmek için yolcularına yerel lezzetler ikram edeceklerini söyledi.

Türkler damak tadına düşkün
Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Bea Berke, her ülkenin kendine has bir mutfak kültürü bulunduğunu, Türkiye'de bu kültürün çok zengin olduğunu söyledi. Türkiye'deki insanların yemek yemeye ve damak tadına önem verdiğini ifade eden Bea Berke, "Türkiye'deki yolcularımızın yolculuklarında kendilerini evlerinde gibi hissetmesini istedik. Bu nedenle de onlara Türk mutfağından lezzetleri ikram ediyoruz" diye konuştu.
bugun.com.tr

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52