Lezita’dan Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel

Lezita’nın Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel’i, yeni Pratik Şef ürün grubu ambalajı ile sevenleriyle buluşuyor.

Lezita’dan Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel
Kendine özgü kaplamasıyla zenginleştirilmiş ve yüzde 100 piliç göğüs fileto etinden yapılmış Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel ile nefis sofralar sadece birkaç dakika içinde hazırlanabiliyor. Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, pratikliği sayesinde hem tek kişi hem kalabalık misafir grupları için hazırlanabilecek leziz tercih oluyor.

Yeni yıla yeni Pratik Şef ambalajı ile giren Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, ev yapımı lezzetinde, kendine özgü kaplamasıyla zenginleştirilmiş çıtır bir lezzet sunuyor. Yüzde 100 piliç göğüs fileto etinden yapılan Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, üç farklı şekilde hazırlanabiliyor. İster kızgın fırında 180°C’de 4 – 6 dakika, ister önceden ısıtılmış tercihen az yağlı tavada çevirerek 2 – 3 dakika ısıtılabiliyor veya kızgın yağda 180°C’de 2 – 3 dakikada kızartılabiliyor. Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, bu işlemlerle ortalama beş dakikada servise hazır hale geliyor.

Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel şimdi yeni Pratik Şef ambalajında
Sadece beş dakikada çok pratik bir şekilde hazırlanabilen Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, bu keyfi şeffaf Pratik Şef ambalajlarında sunuyor. Lezita Çıtır Kaplamalı Piliç Schnitzel, öğle ve akşam sofralarına lezzet katıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52