Izgara yapmayı seven babalar için!

Emsan’dan ızgara yapmayı seven babalara, ‘Babalar Günü’ armağanı. Emsan Feel Steel Grill babaların kalbini fethetmeye çağırıyor.

Izgara yapmayı seven babalar için!
Emsan havaların ısınmasıyla birlikte bahçe ve teraslara açılan mangal ve ızgara keyfine çok fonksiyonlu, özel çözümler sunuyor. Feel Steel Izgara, az yağlı ızgara imkanı ile beslenmesine ve görünümüne dikkat eden babalar için ideal hediye seçeneği sunuyor. Döküm, yanmaz yapışmaz üst tabakasıyla yiyeceklerin besin değerini içerisinde hapsederek sağlıklı yemekler pişiriyor. Dumansız ve kokusuz olduğundan hem açık havada hem de kapalı alanlarda kullanılabilen Feel Steel Izgara sayesinde mangal tadında ızgara yapmak artık çok kolay.
Çevrilebilir çift taraflı ızgara

Konuyla ilgili Emsan’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer veriliyor:
“Mutfaktan gelen mis gibi ızgara kokusu, aileniz ya da misafileriniz için hazırladığınız sofralarda lezzetli tatlara Emsan Feel Stell Grill ile ulaşıldığını kanıtlıyor. İstenilen ısıda pişirme seçeneği sunan Emsan dumansız ızgara, sizi ve sevdiklerinizi farklı tatlara davet edecek. Hem sebze hem et pişirilebilen ızgaranın üst yapışmaz plakası ile yağ kullanmadan sağlıklı yemekler hazırlanmasını sağlıyor. Çevrilebilir çift yönlü kullanım özelliği ile, etlerinizi, balık ve sebzelerinizi istediğiniz yüzeyde rahatlıkla pişirebilirsiniz. Düz yüzeyi balık ve sebze için, ızgara yüzeyi ise et ve tavuk gibi kızartmalarınız için tasarlanmıştır.”

Anahtar Kelimeler: Gıda Vitrini, Gıda, Vitrin, Tarım, GDO, Gıda Güvenliği, Alo 174, Sağlıklı Gıda, Beslenme, Yemek, Baklava, Restoran, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Mehmet Mehdi Eker

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner50

banner52